Antwerpen Proeft 2010

Heb je dit weekend nog niets te doen, en wel zin om een weekendje lekker te eten. Ga dan naar Antwerpen. Daar wordt dit weekend Antwerpen Proeft georganiseerd. Antwerpen Proeft is het grootste culinaire festival van Belgie en duur maar liefst vier dagen. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 augustus kan je genieten van wat de beste en lekkerste restaurants van de stad je te bieden hebben.

Wat kan je zoal verwachten? 

Tijdens Antwerpen Proeft zullen 25 restaurants en cateraars een tent bezetten op het festivalterrein. En allemaal zullen ze de heerlijkste gerechten serveren. De smaken varieren van gastronomisch en Belgisch-Frans, klassiek en eigentijds, over Italiaans, Spaans, authentiek Chinees, Japans en Thais, tot Zuid-Amerikaans, Afrikaans en Australisch. Ook een topchocolatier, patisserie, barbecue, de kaasmeester, cava’s en cocktails zijn van de partij.

Bollekesfeest
Ook vind dit weekend het Bollekesfeest plaats in Antwerpen. Daar kan je een streekproductenmarkt (lijkt me alleen al de moeite waard!), een restaurantdorp, kinderanimatie, een soepwedstrijd, een straat vol wereldgerechten en uiteraard een Bollekesbar verwachten. Ook zal de grootste aardbeientaart ter wereld worden gebakken. Meer info over het Bollekesfeest, vind je hier.

Toegang tot het festivalterrein van Antwerpen Proeft is gratis, en betalen doe je met bonnen. Meer info vind je op de website.

5 – 8 augustus 2010 – Antwerpen Proeft – Belgie, Antwerpen

Lees ook:Weekendtip: Antwerpen Proeft
Lees ook:Antwerpen proeft
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:RestoDays: Restaurantweek in Belgie
Lees ook:Nieuwe sterren Michelin Belgie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>