Ook Dining with the stars al vol bij voorinschrijving

Straks om 10.00 uur begint de inschrijving voor Dining with the Stars, de eerste Michelin Sterren Restaurantweek ter wereld. Voor een schijntje kun je er verwend worden in een restaurant met één of meer Michelinsterren.

Maar reken er maar niet te vast op dat je terecht kunt bij De Librije, Oud Sluis of één van de andere populaire sterrenrestaurants. Gistermiddag is in de nieuwsbrief van organisator Seat Me een code meegestuurd om je al eerder in te schrijven. Gisteravond al waren de genoemde restaurants op alle dagen al volgeboekt, evenals andere bekende restaurants, net zo als bij de gewone Restaurantweek altijd het geval is. Buiten de randstad heb je nog wel wat keuze, of probeer een plekje voor de lunch te krijgen.

Inschrijven voor Dining with the Stars kan je hier. En meld je dan direct aan voor de nieuwsbrief, om er een volgende keer ook snel bij te kunnen zijn.

Lees ook:Goedkoop eten bij sterrenrestaurants
Lees ook:Nu al inschrijven restaurantweek maart 2009
Lees ook:Dining with the stars 2010
Lees ook:Eerder inschrijven Restaurantweek
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>