Vis ‘n Chips: feestelijke afsluiting

Hoeksche-chips-zeezoutDe afgelopen maanden heeft Den Haag in het teken gestaan van duurzame voedsel van de tentoonstelling Foodprint. Zo kon je er op zes plaatsen tomaten zien groeien. Gewoon midden in de stad. Het evenement wordt a.s. zondag 23 augustus afgesloten met een bijzonder programma dat wordt afgesloten met een proeverij.

Het is ook de laatste kans om de tentoonstelling zelf te bezoeken!

Vanaf 15.00 uur is er een speciaal programma op de lokatie van de tentoonstelling. Vergeten vis en Hoeksche chips, smaakaardbeien, varkensworst met milieukeurmerk en snoeptomaatjes, zijn het idealen in de marge? De vragen die gesteld worden zijn of grootschalige voedselproductie altijd tegenover diervriendelijk, duurzaam, veilig en beter voor de gezondheid gezet moeten worden. Dat is het thema van de tentoonstelling, maar ook tijdens het afsluitende programma wordt hieraan aandacht besteed. Kleine producenten vertellen hun verhaal en na afloop mag je van hun waar proeven.

Ook het nieuwe boek van ontwerper Christien Meindertsma wordt dan aangeboden. Zij werkt nu aan een serie kleurboeken waarin ze een realistisch beeld wil geven van het hedendaagse agrarisch bedrijf. Het eerste boek, over de varkenshouderij, is klaar en wordt aan de geportretteerden aangeboden. tien Meindertsma zou je kunnen kennen van PIG 05049, een boek en tentoonstelling waarin alle producten waarin ook maar het kleinste deeltje van een varken verwerkt wordt.

Meer over het Vis ‘n Chips-programma lees je hier.

——————————————————————————————————-

Lees ook:187 producten gemaakt van een varken
Lees ook:Eet en drink Design
Lees ook:Nieuwe serie Wie is de Chef? met nieuwe presentator
Lees ook:Nieuwe serie Wie is de chef? begint a.s. maandag (2 feb)
Lees ook:Tentoonstelling Smakelijk eten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>