Proef meer dan 300 wijnen

vinoo eventKomend weekend vindt er in Amsterdam een bijzonder evenement plaats: een wijnproeverij waar je meer dan 300 wijnen kunt gaan proeven. Maar je kunt er ook workshops en masterclasses volgen, bieden op een heuse wijnveiling of de VINOO Awards 2008 bijwonen. Dan worden de lekkerste wijnen uitgekozen door de deelnemers van VINOO. Of gewoon wat proeven en genieten van lekkere hapjes.

VINOO is een wijncommunity, zoals deze er ook voor recepten zijn. Deelnemers kunnen over allerlei soorten wijnen hun mening geven en hierover discussieren. Bekijk de site maar eens.

Speciale wijntrein met Harold Hamersma
Zaterdag rijdt er ook een special VINOO wijntrein door Nederland. Opstappen kan in Rotterdam, Den Haag en Utrecht en in deze trein kan je een lekker glas drinken met wijnschrijver Harold Hamersma. Zowel de heen- als terugreis naar Amsterdam kan je met deze trein rijden.

Je krijgt het dus nog druk die zaterdag, want op diezelfde dag is er ook de verkiezing van het Kookboek van het Jaar. En stemmen op jouw favoriete kookboek kan nog steeds! Overigens staat het programma voor die dag nu ook online.

VINOO wine tasting event, zaterdag 1 november, 15.00-21.00 uur, toegang 25 euro, The Factory, Amsterdam, meer info op de site

Lees ook:Niet lullen maar (wijn) drinken
Lees ook:Italia al dente
Lees ook:Wijn- en spijsproeverij Art vine culinair
Lees ook:New Food Fair
Lees ook:Foodrank stopt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>