Kookinnovatie [lekker adresje]

Regelmatig wordt me gevraagd waar je lekkere ingrediënten of fijne keukenspulletjes kunt kopen. Omdat jullie niet allemaal bij mij in de buurt wonen, wil ik vanaf nu op zondag een lekker webadresje in het zonnetje zetten.

Vandaag neus ik rond in een fijne kookwinkel. Kookinnovatie.nl heeft precies die producten die de naam van de winkel zegt te hebben: innovatie producten op het gebied van koken, bakken en braden. 

Even voorstellen
Kookinnovatie.nl is de winkel van Bertil Brinkman die al 18 jaar actief is in het kookwinkel-gebeuren. Vier jaar geleden startte hij zijn eigen webwinkel en sinds vorig jaar is er ook een echte winkel in Waalwijk. Het is zijn passie om bijzondere en nieuwe producten te vinden en in het assortiment op te nemen. Hiervoor reist hij regelmatig naar het buitenland om ons daarna met deze nieuwe producten kennis te kunnen laten maken.

Must haves
Het nieuwste van het nieuwste is de SimmerMat sudderplaat. Op alle soorten warmtebronnen te gebruiken, zelfs aardenwerk en glazen pannen op inductie. Bertil Brinkman vertelt: “En het is helemaal van nu, in deze tijd dat we langzame stoofgerechten weer herontdekken. En dat is het leuke; naast de vele innovatieve producten verkopen wij ook een aantal nostalgische en vergeten producten zoals een appelschilmachine, vleesmolens en o.a een passevite.”.

Mijn mening
Kookinnovatie.nl is een strakke, zakelijke site. Maar de humor wordt niet geschuwd, let maar eens op de rubriekenlijst links. Daar staan ook de thema’s De keuken van oma en Friet tussen. Ieder product wordt na een klikje uitgebreider beschreven. Gewoon een mooie en heldere shop, maar iets te verleidelijk ;-) .

Kookinnovatie.nl | Betaling via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving | Verzendkosten: € 5,95 voor bestellingen tot € 30,- / Bestellingen vanaf € 30,- gratis | ook te volgen op Twitter

In de rubriek Lekker adresje bespreek ik vanaf nu iedere zondag een lekker adresje dat voor iedereen bereikbaar is. Want bestellen op internet is toch niet meer eng?
Heb of ken jij een leuke culi-webwinkel voor deze rubriek?
Laat t me weten.

—-

Lees ook:Spaanse winkel [lekker adresje]
Lees ook:À la mère de famille
Lees ook:Gehaktbaltang [de testkeuken]
Lees ook:De Eenhoorn [lekker adresje]
Lees ook:nieuwe kookwinkel Nice ‘n Easy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kookinnovatie [lekker adresje]

  1. Pingback: Gehaktbaltang [de testkeuken] | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>