Madame Charlotte [lekker adresje]

Regelmatig wordt me gevraagd waar je lekkere ingrediënten kunt kopen. Omdat jullie niet allemaal bij mij in de buurt wonen, wil ik vanaf nu op zondag een lekker webadresje in het zonnetje zetten.

Vandaag nemen we een kijkje bij Madame Charlotte, een fijn adresje waarmee je “eten nog fijner, leuker, lekkerder of een nog groter feest maakt”, aldus eigenaresse Charlotte.

Eerst even kennismaken
Charlotte Fielmich heeft jarenlang catering gedaan en evenementen georganiseerd. Ook werkte ze als culiniar redacteur, maar iedere keer kwam weer die vraag: “Charlotte, waar haal je dat toch?”. En met het zakelijk instinct van monsieur Dick Nijhof ontstond de webwinkel Madame Charlotte. De plek voor Charlotte waar haar liefde voor koken, shoppen en stylen samenkomen. Je bent haar misschien al eens tegengekomen op culi-beurzen.  

Must haves
Dat zijn eigenlijk alle vrolijkmakende artikelen uit de webshop, als het aan Charlotte zelf ligt. Zelf werd ze pas nog heel blij van de gehaakte hoesjes voor een appel, die je hiernaast op de foto ziet. Een belangrijke reden om ze in het assortiment op te nemen.
Niet te missen zijn ook de koekvormpjes in alle vormen en maten, bijvoorbeeld in de vorm van een autobaan. Of doe eens gek en serveer de lekkerste hapjes, deze Arabische gehaktballetjes bijvoorbeeld, in de Chinese take-awaybakjes met hengsel. Ze zien er prachtig uit.

Mijn mening
De webwinkel van Madame Charlotte is vrolijk vorm gegeven en staat inderdaad vol met spulletjes waar je blij van wordt. Er is ook etenswaar te koop. Houdbaar, natuurlijk, en altijd in mooi vormgegeven verpakkingen. Handig zijn ook de kant-en-klare cadeaupakketten. Bij alle producten staat een leuke korte omschrijving en handige tips voor in de keuken.
Op haar blog Een bloem in je haar vertelt Charlotte uitgebreider over haar nieuwste vondsten om te verkopen of om op te eten.

Madame Charlotte | vooral webwinkel | betalen via iDeal, mastercard of overschrijving | verzendkosten 3,95 euro | te volgen op Twitter.

In de rubriek Lekker adresje bespreek ik vanaf nu iedere zondag een lekker adresje dat voor iedereen bereikbaar is. Want bestellen op internet is toch niet meer eng?
Heb of ken jij een leuke culi-webwinkel voor deze rubriek?
Laat t me weten.

—-

Lees ook:Sjokolato [lekker adresje]
Lees ook:Spaanse winkel [lekker adresje]
Lees ook:Kookinnovatie [lekker adresje]
Lees ook:LaTizia [lekker adresje]
Lees ook:Gran Sardegna [lekker adresje]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>