een eerlijke chocoladeletter

tony chocoloneley chocoladeletterToen RVU's Keuringsdienst van Waarde-journalist Teun van der Keuken over de wantoestanden in de cacao-industrie las, kwam hij in actie. Na uitvoerig onderzoek en een rechtszaak tegen zichzelf ontwikkelde hij de enige slaagvrije chocoladereep ter wereld, de Tony Chocoloneley. En na de ontwikkeling van een reep pure chocola is het tijd voor een chocoladeletter. Helaas zijn niet alle letters van het alfabet beschikbaar.

Alleen de A, B, C, D, J, L, O, P, S, T zijn gemaakt en de M is zelfs al uitverkocht. Dus wees er snel bij op de site van Tony Chocoloneley. Ook staan daar de winkels vermeld waar je de letters kunt kopen.

Bron: oxfam novib – de groene sint, plaatje: Tony Chocoloneley

Lees ook:geef een groententuin kado
Lees ook:Kies voor chocoladeletters van de groene sint
Lees ook:Tony’s paaseieren
Lees ook:een blog vol chocoladeletters
Lees ook:Geef een cadeau dat groeit!

1 Reacties // Reageer

One thought on “een eerlijke chocoladeletter

  1. heleen

    Goed mailtje gekregen tegen foute chocoladeletters, prima, ik stem beslist vĂ³or. Maar weet u wat mij nu zo stoort?..Dat in dat mailtje onze Groene Sint is afgebeeld zonder heilig kruis op zijn mijter, jeg!. Hoe ver wil men gaan..?Houd toch op met die flauwekul, de Sint is nu eenmaal een goedheiligman en ga nu niet lopen muggenziften in de marge door een verantwoord allochtoon kruis op zijn mijter te zetten, net zoals TNT dat gaat doen/of al doet. De zogenaamde nieuwe Nederlanderes zijn wat mij betreft, gewoon Nederlanders. Nou, dan ook altublieft geen gesodemieter over een Christelijke mijter. En zo is hij trouwens gewoon uit Turkije gekomen hoor, met zo’n zelfde mijter. Houd je liever bezig met waar het Oxfam om ging, armoede, kinderslavernij en alles wat echt belangrijk is. En laat Sint zelf met rust.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>