Man leeft op Mars

marsWe verzuchten wel eens "het zullen die rare Amerikanen wel weer zijn" als we een maf bericht horen, zeker als dat gaat over mensen die een verstoorde verhouding met voeding hebben. Maar de Engelsen kunnen er ook wat van. Er schijnt een man te zijn die al 17 jaar op Marsen en sinaasappelsap en vitaminesupplementen leeft. Hij begon op zijn twintigste, maar zegt dat hij al op de basisschool verslaafd was aan deze chocoladerepen.

Iedere dag eet hij er een stuk of 12, hetgeen neerkomt op zo'n 4000 Mars-repen per jaar. Naar eigen zeggen heeft hij tot nu toe geen gezondheidsklachten, maar voedingsdeskundigen verwachten dat hij deze wel zal krijgen. Een Mars-dieet zou kunnen leiden tot een verhoogde kans op hart- en vaatziekten, kanker en problemen met de stofwisseling. Mars zelf reageerde door afstand te nemen van dit dieet en ziet "… chocolade als een deel van een uitgebalanceerd dieet. Dat communiceren we ook richting consument."

bron: evmi

Lees ook dit bericht over het meisje dat noodgedwongen op chips leefde.

Lees ook:Meisje leeft op chips
Lees ook:“Geen vleeswaren op je boterham”
Lees ook:Marineren van vlees helpt tegen kanker
Lees ook:Mick Jagger eet viagra-fruit
Lees ook:Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind (herinnering)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>