Taste of Amsterdam 2010

Dit weekend gaat het gebeuren: Taste of Amsterdam barst weer in het Amstelpark in Amsterdam los. Maar liefst vier dagen is het genieten van culinaire toppers, de beste restaurants, smakelijke kookdemonstraties, wijnproeverijen en allerlei lekkers op de Foodiemarkt en Pure Taste markt.

Het volledige programma is nu bekend.

Naast het Okhysen wijntheater, is er ook kooktheater en een kookschool waar koks met Michelinsterren hun bekendste gerechten koken. En dat zijn zeker niet de minsten; ROn Blaauw, Lute, Vis aan de Schelde, Julius, Aan de poel, de Kersentuin, Fifteen en Le garage hebben allemaal hun medewerking toegezegd. Er zijn Special bars, waar bekende merken hun drankjes schenken, en een Foodie èn een Pure Taste markt waar de mooiste specialiteiten en de lekkerste producten geproefd en gekocht kunnen worden. Of volg een barista of cocktailworkshop in het Taste Theater. En zelfs aan de kleintjes is gedacht, met speurtochten en smaaklessen in Taste for Kids.

En voor de liefhebbers, donderdag als Nederland tegen Kameroen speelt, hangt er gewoon een groot scherm waardoor je niets hoeft te missen van de wedstrijd.

Inschrijven voor de workshops kan via de website van Taste of Amsterdam.

24 – 27 juni : Taste of Amsterdam, Amstelpark in Amsterdam

Lees ook:Taste of Amsterdam
Lees ook:En naar Taste of Amsterdam gaan…
Lees ook:Win kaarten voor Taste of Amsterdam
Lees ook:Leer koken met The taste of Life Basics
Lees ook:Woensdag WINactie: 3×2 tickets ‘Taste of Holland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>