Win kaarten voor Taste of Amsterdam

Tussen 31 mei en 3 juni kan je in het Amstelpark in Amsterdam weer genieten van heerlijke hapjes, gemaakt door de beste chefs. Of woon de gratis masterclasses, workshops en tastings bij.

Een paar mensen hebben extra mazzel, die krijgen een vrijkaartje van koken.blog.nl. Ik mag er maar liefst 5×2 (dus je kunt iemand meenemen) weggeven. 
 

Wat is Taste of Amsterdam
Taste of Amsterdam is een culinair evenement, dat zusjes heeft in een paar andere wereldsteden. De 12 beste chefs van Amsterdam zijn erbij aanwezig en zullen hun kookgeheimen verklappen. In het Kooktheater geven ze masterclasses, workshops en kan je proeven. Er is ook een Wijntheater waarbij je gratis kunt proeven en kunt leren over wijn. En natuurlijk kan je er ook een hapje eten; gerechtjes, gemaakt door de chefs en hun staf, kosten tussen de €3,75 tot €8,75, zodat je van iedere chef iets kunt proeven.
Op dit moment hebben Robert Kranenborg, Peter Lute, Julius Jaspers, Bastiaan Doesburg (fifteen), Michel van Dijk (De kersentuin), Michiel Deenik (Vis aan de Schelde), Stefan van Sprang (Aan de Poel), Gijs Numan (Elkaar en Eau de Vie) en Agus Hermawan (Blauw) hun deelname toegezegd.

Wat moet je doen?
Het is niet moeilijk. Vertel mij hieronder van welke chef je graag eens een hapje zou willen eten. Het hoeft geen chef te zijn die op Taste of Amsterdam aanwezig is. De 5 inzenders met de leukste, bijzonderste of verrassendste keuze, krijgen de kaartjes van mij opgestuurd. Reageren (hierond bij de reacties) kan tot volgend weekend!

Taste of Amsterdam – 31 mei-3 juni, Amstelpark, Amsterdam

Lees ook:En naar Taste of Amsterdam gaan…
Lees ook:Taste of Amsterdam
Lees ook:Taste of Amsterdam 2010
Lees ook:De Smaak van Wolfslaar
Lees ook:Proef de (Amsterdamse) stad

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Win kaarten voor Taste of Amsterdam

 1. Sander

  Een (supersnel) etentje met Ainsley Harriott, chef-kok en presentator van Ready Steady Cook, lijkt me echt het summum op culinair gebied! Zijn vingervlugheid en briljante humor zorgen bij mij altijd voor een lach! PLUS: dan laat ik zien wat ik in 15 minuten allemaal kan opeten haha!

    /   Reply  / 
 2. Wouter

  Ik geloof dat als je chef bent, je sowieso een lekker hapje kunt bereiden. Dus van welke chef dat specifiek zou moeten zijn zou ik niet direct weten. Echter als me gevraagd zou worden met WIE ik eens een hapje/ontbijtje zou willen eten, dan zou ik volmondig Mary Sue Milliken zeggen!

    /   Reply  / 
 3. Stefanie

  Ik zou super graag wel iets willen proeven van de beroemde michelinster kok Ferran Adría. Misschien niet zo bekend in Nederland, maar een topchef in Spanje! Met de bekende Spaansje smaakvolle producten kan een kok van dit kaliber de lekkerste hoogstandjes op tafel zetten, die naar ik aanneem alle smaak sensoren in je lichaam doen tintelen!

    /   Reply  / 
 4. Rick

  Ik heb op Masterchef Australië Heston Blumenthal eens een hamburger zien bereiden. Ik kan me echt niet voorstellen hoe dat moet smaken, dus er is eigenlijk maar één manier: het zelf proeven. Ik ben alleen bang dat dat er budgetair even niet in zit. Maar als…

    /   Reply  / 
 5. Coco

  Ik zou heel graag een hapje eten bij Rachel Khoo. Na haar tv programma gezien te hebben ben ik helemaal verkocht, en ik zou graag naar Frankrijk toe reizen om daar haar gerechten te proeven.. maar omdat dat helaas niet mogelijk zal zijn, zou ik het ook super vinden om op de Taste of Amsterdam bij Michiel Deenik een hapje te gaan eten!

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Chez Rachel is gewonnen door … | Koken

 7. Antoinette

  Bij Toine Hermsen in Maastricht omdat ik dat al wil sinds mijn 35ste en dit jaar 60 wordt!
  Ooit uit de krant een recept van hem geknipt (kalfschenkel)dat in ons gezin een favoriet is geworden en bij ‘speciale’ gelegenheden vaak op tafel komt.

  Warme groet,

  Antoinette.

    /   Reply  / 
 8. Michelle

  Nigilla Lawson. Haar kookboeken zijn voor mij echte kookbijbels! In de keuken is Nigilla voor mij echt een voorbeeld omdat ze geen koksopleiding heeft gedaan en toch met heerlijke en orginele recepten komt. Haar televisieprogramma kijk ik dan ook altijd met veel plezier waarna ik meestal meteen zelf de keuken in spring en de keukenkastjes overhoop haal: inspiratie!! Elke uitzending staat in het teken van een feestje of gezellig vriendenavondje, wat zou ik graag eens bij Nigilla aanschuiven! En wat is er leuker dan lekker te koken voor mensen om wie je geeft?

    /   Reply  / 
 9. Angelique

  Angelique Schmeink
  Naamgenoot! Geweldige staat van dienst. Indrukwekkende produktkennis.
  Innovatief: Culi air: koken en dineren in een luchtballon, door gebruik te maken van de warmte boven in de ballon. Dat moet een buitenaardse ervaring zijn!

    /   Reply  / 
 10. Bart

  Jonnie de Boer

  Het lijkt me een geweldige ervaring om eens bij de Librije een hapje te mogen eten. Het zou nog fantastischer zijn om een helpende hand te mogen bieden in de keuken, al was het maar om de kunst af te kijken :)

    /   Reply  / 
 11. Nathalie

  Van Adriano Zumbo! Bij MasterChef Asutralia heb ik hem een paar keer voorbij zien komen en het is gewoon bizar wat voor mooie creaties deze man kan maken. Jammer genoeg kun je via de tv niet proeven, want naast heel mooi ziet het er ook nog heel lekker uit.

    /   Reply  / 
 12. andre

  Het zou erg leuk zijn als Herman den Blijker een keer zijn kook kunsten zo vertonen op de taste. HIj heeft altijd een heerlijke smaak en goede kijk op het bereiden van het eten.

    /   Reply  / 
 13. Merel

  Met Bill Granger! Hij lijkt me zo sympathiek en ik vind het fantastisch dat hij zo’n familieman is. Lekker koken met zijn kindje (in zijn tv show) en eten koken om het gezellig te hebben met familie en vrienden. Dat is voor mij echt waar het om gaat; eten dat mensen bij elkaar brengt! En lekker relaxt koken natuurlijk. Koken moet leuk zijn, en dat brengt Bill perfect over.

    /   Reply  / 
 14. Eva de Cloet

  Graag zou ik de kookkunsten van chef-kok Vincent (mijn groet broer) willen proeven! Hij opent volgende maand in Amsterdam een eigen zaak en wellicht staat hij ooit tussen de grootheden op Taste of Amsterdam :-)

    /   Reply  / 
 15. Eva

  Heel graag zou ik de kookkunsten van chef-kok Vincent (mijn grote broer) willen proeven! Hij opent volgende maand in Amsterdam een eigen zaakje (Deli) en wellicht staat hij ooit tussen de grootheden op Taste of Amsterdam :-) Dat zou wel heel gaaf zijn..

    /   Reply  / 
 16. Frans Bergwerf

  Ik zou graag met de chef Jordi Rocca een stukje van z’n taart willen smikkelen ;-)

    /   Reply  / 
 17. marleen

  een lekker appeltje voor de dorst ( de I fois ) dat zou ik wel lusten van Sergio Herman.
  en natuurlijk lekker zon zee strand zeeuws gerechtje met wat frisse zuren dat lijkt me heerlijk.

    /   Reply  / 
 18. Pingback: En naar Taste of Amsterdam gaan… | Koken

 19. Linda

  Ik zou heel graag een heerlijk diner van mijn vriend Danny (AU) willen proeven. Ik heb hem leren kennen in Alice Springs (Australië), waar hij als chef-kok werkte in een restaurant en ik in de bediening. Hij viel voor mij, ik voor hem. Inmiddels ben ik al een paar maanden in NL en mis ik hem, maar… Danny komt 28 mei naar NL, voor mij, en ik zou hem heel graag de kookkunsten van geweldige chefkoks uit NL willen laten proberen.

    /   Reply  / 
  1. Edith Dourleijn

   Sorry Linda, de actie is al afgelopen en je kunt dus geen kans meer maken op de kaarten voor Taste of Amsterdam.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>