Als rechtgeaarde blogger kan je niet meer om Twitter heen. En daarom is koken.blog.nl nu ook actief op Twitter. Dus wil je op de hoogte gehouden worden van de berichten die hier op koken.blog.nl verschijnen, ga dan kokenblog op Twitter volgen. Maar natuurlijk zal ik ook regelmatig andere berichtjes plaatsen. Meer dan de moeite waar dus!
Maandag 7 september ga ik bijvoorbeeld naar de persdag van Manuscripta om te kijken welke kookboeken het komende najaar allemaal zullen verschijnen. En natuurlijk zal ik daarover twitteren!
Ga hier naar de tweets van koken.blog.nl op Twitter!
——————————————————————————————————
Lees ook:Dit zijn de nieuwste kookboeken van 2009!
Lees ook:Jamie Oliver ‘twitcht’
Lees ook:Manuscripta: Voorproefje van de nieuwste kookboeken
Lees ook:Dit zijn ECHT de nieuwste kookboeken van 2009!
Lees ook:Johannes van Dam overleden – trending op twitter
Heb niets met Twitter!
Dat hoeft ook niet, hoor Jeanxne , het verslag van bijv. Manuscripta zal ook gewoon hier verschijnen!
Toch is het jammer! Het India blog schijnt er ook mee te zijn begonnen, plaatst geen berichten meer.
Het New York blog legde de mogelijkheid voor aan de lezers en meerderheid was tegen Twitter.
Ik zie twitter meer als een aanvulling. Soms zie ik iets interessants, maar heb ik geen tijd of puf om er een berichtje van te maken, en dan kan ik het toch vertellen. Maar ik zal het denk ik vaker gaan gebruiken als herinnering, aan het voorinschrijven van de restaurantweek bijvoorbeeld, of aankondingen van culinaire evenemenen.
Maar twitter zal voor mij nooit het bloggen zelf kunnen vervangen, in een berichtje kun je nu eenmaal meer kwijt. Ik heb de organisatie van blog.nl gevraagd of het mogelijk is om de tweets hier ook rechts zichtbaar te maken, zodat ook niet-twitteraars op de hoogte kunnen blijven. Al zal er dan vaak een titel van een berichtje dat al online staat te lezen zijn…
Ik begrijp je motivatie Edith. Met mijn eerste reactie bedoelde ik eigenlijk dat ik het jammer zou vinden als de berichten hier niet meer zo uitgebreid zouden worden geplaatst. Ik lees je blog met veel interesse iedere dag!
Dank voor je complimenten Jeanne. En ik vind het op mijn beurt weer ontzettend leuk dat je regelmatig reageert!
Pingback: Dit zijn de nieuwste kookboeken van 2009! | Koken