Mathijs Vrieze wordt vaste kok RTL Vandaag

Hij wordt ook wel de Nederlandse Jamie Oliver genoemd. En in boekverkopen is dat niet eens zo’n gekke vergelijking. Zijn eerste boek Lekker eten en gezonder afvallen ging als warme broodjes over de toonbank en ook de rest van zijn carrière gaat als een speer. Ik heb het nu natuurlijk over Matthijs Vrieze.

En vanaf vandaag is hij ook dagelijks te zien in het tv-programma RTL Vandaag.

Iedere werkdag een kookrubriek
Iedere werkdag zal Mathijs Vrieze laten zien hoe je “een makkelijke, gezonde en niet dure maaltijd” kunt klaarmaken. De kookrubriek van RTL Vandaag, een tv-programma op RTL4, zal iedere middag tussen half 5 en 5 uur worden uitgezonden. De recepten van Mathijs Vrieze zullen terug te vinden zijn op de website van RTL Vandaag.

TV-ervaring
Ervaring met het maken van culinaire tv-programma’s heeft Mathijs Vrieze wel. Eerder maakte hij voor RTL4 de programma’s Eten&Daten en Puur Smaak.

Nieuw kookboek
Mathijs Vrieze heeft tussen al zijn drukke werkzaamheden door ook nog tijd gevonden om een nieuw kookboek te maken. Deze heet Lekker en gezond koken met Mathijs. Houd koken.blog.nl maar in de gaten voor meer info over dit boek.

Meer info over Mathijs Vrieze kan je op zijn website vinden, daar komt ook de foto vandaan.

Lees ook:Win de keuken van Life and Cooking
Lees ook:Wie is de Chef? start vanavond
Lees ook:Lekker en gezond koken met Mathijs Vrieze
Lees ook:Vanmiddag nieuw tv-programma over koken: Puur Smaak
Lees ook:Recept Meloenijstaart met lavendel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mathijs Vrieze wordt vaste kok RTL Vandaag

  1. elisabeth

    Het is een schitterend boek. En ik kan het weten, want ik heb een bescheiden bijdrage mogen leveren aan dit fantastische boek, whahahaha.

    Fijne paasdagen,
    groetjes,
    Elisabeth

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>