Marqt naar binnenstad Amsterdam

Naast een filiaal aan de Overtoom in Amsterdam en een in Haarlem, zal de overdekte markt Marqt ook haar deuren openen in de binnenstad van Amsterdam. In de locatie The Bank aan het Rembrandtplein zal deze supermarktketen haar 3e deur openen.

Opmerkelijk
De bron van het bericht noemt deze lokatiekeuze opmerkelijk.  Grote landelijke foodretailers als Plus, Jumbo, C1000 en Super de Boer komen in Amsterdam vrijwel niet in aanmerking voor nieuwe supermarktlocaties.Marqt heeft momenteel een winkel aan de Overtoom in Amsterdam en een winkel in Haarlem aan de gedempte Oude Gracht. De Amsterdammers mogen hopen dat de opening van Marqt een begin van het einde van de krankzinnige marktdominantie van AH zal inluiden in de hoofdstad.”.

Kwaliteit en duurzaamheid, veelal biologisch, maar altijd met passie gemaakte producten, dat biedt Marqt. Het derde filiaal zal op de hoek van de Herengracht en de Utrechtsestraat gevestigd worden.

bron: Uw Supermarkt

Lees ook:Bij Marqt zijn alle producten die daalder ook echt waard
Lees ook:Amsterdam Hoofdstad van de Smaak 2009
Lees ook:Haarlem culinair 2008
Lees ook:Dag van de duurzaamheid
Lees ook:Afvallen bij McDonald’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>