Recept Worstenbroodje

Wat is nu de allerlekkerste snack als je even aan het uitpuffen bent van al het gehos? Wat mij betreft is dat een worstenbroodje. Het smaakt altijd, het vult en ze zijn als je ze zelf maakt het allerlekkerste. Maak ze nu alvast, gooi ze in de vriezer en ontdooi ze en warm je ze op in de oven.

Wist je dat er zelfs een heuse worstenbroodjes-blog bestaat? Geeft niets, het was voor mij ook een ontdekking (en ik vond er het leuke plaatje). Op deze site geven fans van het Brabantse worstenbroodje allerlei informatie en tips over deze hartige snack. En een recept van een Limburgse variant ontbreekt, broerderlijk als ze zijn, ook niet. In de Limburgse variant zit een ei in het deeg en worden geen kant-en-klare gehaktkruiden gebruikt.

Ga naar de worstenbroodjes-blog en vind in de linkerbalk verschillende recepten om zelf worstenbroodjes te bakken. In de rechterkolom vind je info over het opwarmen van worstenbroodjes.

Lees ook:Recept Limburgs zoervleisj met appelstroop (zuurvlees)
Lees ook:Leer Limburgs koken
Lees ook:WINNEN: Meer meesterlijk brood – Robèrt van Beckhoven
Lees ook:Recept Brabantse preiprol
Lees ook:Oproep voor basisscholen: doe mee aan de Very Vega Christmas Challenge

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Recept Worstenbroodje

  1. Worstenbroodje

    Leuk dat je worstenbroodje.punt.nl noemt in je blog! Maar de doorlink werkt niet helemaal. FF checken?!
    Groetjes,

    worstenbroodje.punt.nl

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn Auteur

    Nu zouden ze ‘t wel moeten doen. En neem jij dan Karin d’r suggestie in overweging voor het tonijn-worstenbroodje? ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>