Gordon Ramsay’s nieuwste programma een heuse nachtmerrie

Dat Gordon Ramsay een van de meest grof gebekte koks is, dat zou iedereen inmiddels toch moeten weten. Maar toch is er in Engeland ophef ontstaan over zijn nieuwste programma Gordon’s Great British Nightmare. Daarin vloekte hij zoveel, dat zelfs de politiek zich ermee begon te bemoeien. Met recht een nachtmerrie dus, voor degenen die niet van vloeken houden.

Drie keer per minuut
Ze hebben geteld, Gordon Ramsay schold en vloekte in een aflevering van 103 minuten maar liefst 312 keer. Dat is dus gemiddeld 3x per minuut. En het regende dan ook klachten na de uitzending bij Channel 4.

Politiek
Ook oud-minister Denis MacShane (Labour) bemoeide zich met het programma en hij wil een onderzoek instellen. In de Mirror zegt hij: “Gordon Ramsay is een goede chef, maar een verschrikkelijk rolmodel voor jongeren. Hij steekt zijn middelvinger op naar iedereen die die respect heeft voor de Engelse taal. Channel 4 moet Engeland deze vuilbekkende soeproerer besparen.”, aldus De Telegraaf. Channel 4 is minder onder de indruk en laten weten dan kijkers inmiddels wel zouden moeten weten wat ze van hem kunnen verwachten.

Wat vind jij eigenlijk? Kan dat gevloek en gescheld zomaar op tv worden uitgezonden? Of hoort het nu eenmaal bij Gordon Ramsay?

Lees ook:Gordon Ramsay gasthoofdredacteur RTL Boulevard
Lees ook:Gordon Ramsay wil boetes bij niet gebruik seizoensproducten
Lees ook:Nieuw culi-tijdschrift: Koken met Gordon Ramsay
Lees ook:Jamie Oliver verslaat Gordon Ramsay
Lees ook:TV-kijkers woedend op Gordon Ramsay

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gordon Ramsay’s nieuwste programma een heuse nachtmerrie

  1. Sidfrisjes

    Ik vind Ramsay wel iets hebben als kok en stoor me dan ook niet aan zijn uitspraken. Af en toe een Fuck minder kan misschien geen kwaad, maar is dat niet net datgene waarvoor hij gecast is?

      /   Reply  / 
  2. Jelle aan de Wiel

    Gordon Ramsay is qua chefkok een voorbeeld voor velen. Zijn uitgesproken smaak is subliem te noemen.
    Gordon is een vak idioot die zichzelf meerdere malen bewezen heeft op culinair gebied.

    Dat de keukenwereld een totaal andere wereld is waar jij en ik in leven is voor mij inmiddels normaal. Ik als bartender krijg wel eens wat te horen uit de keuken.
    De meestal licht contact gestoorde mensen in de keuken weten prima hoe ze moeten koken, maar qua comunicatie laten ze erg te wensen over.
    Wat wil je ook met Gordon als je voorbeeld!

    het exentrieke gedrag van Gordon maakt hem zoals wij hem kennen. Ik geniet dan ook met volle teugen van zijn scheldwoord serenades.

    Neem de man zoals hij is! hij is een fantastische chef die zich onderschijdt met de andere grootheden door zijn taalgebruik.
    De ene doet het met kleding zoals rare bolletjes op de buis of een rare koksmuts, niet te vergeten de sloven en buizen die in allerlei paranoia motieven op de markt rouleren.

    Waardeer het, leer het, gebruik het (het koken dan he ;) )

    Gordon, Mijn held!

    mvg,

    Jelle aan de Wiel

      /   Reply  / 
  3. gertjan

    gordon ramsay is echt geweldig!! ik kijk al zijn afleveringen omdat ik koken leuk vind, en de grappen die hij af en toe maakt wahhaha echt een wereldmannetje :D

      /   Reply  / 
  4. Ria Slemmer

    De mensen moeten niet zo zeiken,Gorden Ramsay is een geweldige kook als mensen zich storen aan zijn taalgebruik, er zit toch een aan en uit knop op iedere T:V.

    Gordon je ben de beste.

      /   Reply  / 
  5. piet van veghel

    Gordon Ramsay is echt helemaal niet zo’n topkok, wel een hele bekende. Veel kookboeken op zijn naam, veel te zien op en in de buis. Hij kookt heel basis, plain. Hij is toch vooral zakenman die tal van exquise restaurants heeft waarin de echte topkoks werken. Wat je op TV ziet is niet zo hemelbestormend eigenlijk best eenvoudig, wat blijkbaar voor veel TV kijkers al snel gewelllldig is. Hij voert een dikbetaald toneelstukje op en in het scribt staat dat hij veel moet vloeken, nou en?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>