WIN kookboek Lekker Hollands

Goed, Lekker Hollands van Yolanda van der Jagt is dus te geef. Het boek staat vol lekkere recepten met producten van Nederlandse bodem. Een dipsausje van walnoten, een crostini met boerenkool, de spannende zoetzure makreel, maar ook gewone recepten zoals deze voor snert. Yolanda van der Jagt kookt in de traditie die ik eens Hollands-Mediterraan heb genoemd. En was ook met Jamie Oliver koksmaatje in het befaamde River Cafe in Londen.

Overtuigd? En wil je kans maken op dit boek? 

Schrijf dan hieronder welk Nederlands gerecht of welke (typisch Nederlandse) groenten jouw favoriet zijn en waarom! De leukste inzender maakt kans op het boek. Een email sturen kan ook, naar [email protected]. Zaterdag 28 november stopt de actie en op zondag de 29e maak ik de winnaar bekend.

Lekker Hollands – Yolanda van der Jagt – Mo’media – isbn 9789057672293

—-

Lees ook:En Lekker Hollands is gewonnen door …
Lees ook:Niet vergeten!
Lees ook:Nog 1 dag!
Lees ook:Hollandse kramen – Yolanda van der Jagt
Lees ook:Winactie: Wat eet jij op de laatste dag?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “WIN kookboek Lekker Hollands

 1. Lia

  Het lekkerste Hollandse recept staat er vast niet in, namelijk de hutspot van mijn moeder… onovertroffen! Maar desalniettemin ben ik toch benieuwd naar de rest van Yolanda’s recepten, misschien kan ik mijn moeder dan toch een keer qua stamppotjes de loef afsteken (die van haar zijn nl. altijd lekkerder!).

    /   Reply  / 
 2. Jellebel

  Mijn favoriete wintergroente is zuurkool!
  Elk jaar, als ik jarig was, mocht ik kiezen wat we aten, en dan was dat de zuurkoolschotel van mijn moeder: aardappelpuree, zuurkool uit de oven met een korst van paneermeel en boter, en roergebakken gehakt.
  Volgende week ben ik weer jarig, ga ik ‘m zelf maken :-)

    /   Reply  / 
 3. Esther

  Mijn favoriete Nederlandse gerecht is Hachee. Met veel ui, kruidnagels, laurier en ontbijtkoek om de saus te binden. Bij voorkeur geserveerd met rode kool en gekookte aardappels.

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Niet vergeten! | Koken

 5. Nathaniel

  Mijn favoriete Hollandse maaltijd is hazenpeper met rode kool, appeltjes en aardappelpuree. In deze (voedzame) combinatie zitten genoeg proteinen, vitaminen en koolhydraten om een goede winterdag door te komen en iets lekkerders bestaat niet. Nu het winter wordt verheug ik me al weer maanden op de eerste hazenpeper; en ik denk dat ik zo maar eens langs de slager moest om mn haas in te slaan. Ik heb er nu al zin in.

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Nog 1 dag! | Koken

 7. kok aan huis

  Lang leve de echte belgische spruitjes :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>