Tas van oude rijstzakken in de aanbieding

Er zijn allerlei manieren om goede doelen te steunen. De leukste is misschien wel om produkten uit hun webshop te kopen. Jij blij want een mooi produkt, zij blij want de organisatie en hun strijd gesteund.

En zo ontdekte ik in de webshop van Amnesty International twee tassen die gemaakt zijn oude rijstzakken. Deze zakken werden gebruikt om rijst te vervoeren, maar zijn nu bestemd om jouw spulletjes te vervoeren.

De tassen zijn handgemaakt door medewerkers van een sociaal project bedoeld om alleenstaande vrouwen in Cambodia van een goed inkomen te voorzien.

De tas heeft een ritsvak, binnenin een vakje voor je mobiele telefoon en twee afsluitbare vakken aan de buitenkant. De tas op het plaatje heet Mermaid, is groen en voor 14,95 in de aanbieding in de webshop van Amnesty International. Koop ‘m hier.
Er is ook een blauwe tas, die heet Fish, maar die is niet in de aanbieding en voor de oorspronkelijke prijs van 29,95 euro.

Overigens heeft Amnesty ook servetten en mooie kaarsen en kandelaars voor op je (eet)tafel in de webshop.  

——————————————————————————————————-

Lees ook:Recepten maken met je Google-telefoon
Lees ook:Mobiel koken nu nog makkelijker!
Lees ook:Veilig tomaten kopen
Lees ook:Apple helpt bij wijn-spijscombinatie
Lees ook:En de Thaise messen zijn gewonnen door …

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tas van oude rijstzakken in de aanbieding

  1. Pingback: Geef een cadeau dat groeit! | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>