Video: making of Fashion Food

 

Fashionlovers opgelet! Deze dondernamiddagvideo staat in het teken van modellen, een topfotograaf en topkok, licht en… inktvis, sla, venkel en vlees. Fotograaf Helge Kirchberger startte in 2008 samen met topkok Roland Trettl het fotografieproject Fashion Food, waarbij de modellen niet in dure couture voor de camera stonden, maar beplakt met zaden en rijst. Dit Oostenrijkse initiatief werd in 2011 nog eens dunnetjes overgedaan, maar daarover volgende week meer! Nu eerst de making of van 2008. 

Lees ook:Video: making of fashion food II
Lees ook:Geurcamera
Lees ook:Joop Braakhekke: Herman den Blijker moet minder op tv
Lees ook:Zoon Nigella Lawson vernoemd naar Bruno
Lees ook:Gezond leren eten via je mobieltje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Video: making of Fashion Food

  1. Pingback: Video: making of fashion food II | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>