ZeeDiner 1 maart 2014

Tijd voor het jaarlijkse benefietdiner! Net zoals voorgaande jaren organiseert de YFM ook dit jaar weer een benefietdiner. Met koks uit heel Nederland en veilingobjecten waar je je ogen niet vanaf kunt houden wordt het weer een spectaculinaire avond in restaurant Merkelbach in Amsterdam.

Een prachtige avond, waarbij onder leiding van twee veilingmeesters tussen de gangen door de meest fantastische stukken per opbod worden verkocht. De veilingstukken kunnen varieren van een dag weg tot een workshop tot een item – er zit voor iedereen wat tussen. De opbrengst van dit jaar, zowel van het diner als de veiling, zal naar de groei van de YFM’s gaan. YFM is namelijk hard bezig om landelijk te groeien en steeds toffere evenementen neer te zetten. Hun koks komen dan ook uit heel Nederland, uit zowel de academie als de regio’s. Dus hoe meer jullie uitgeven en opbieden, hoe toffer de evenementen zijn die zij zullen neerzetten!

 

Menu
Het menu zelf zal dit keer helemaal in het teken van het onderwaterleven staan. Want geef toe, als we aan voedsel denken, denken we aan landbouwproducten en niet aan de oceanen. Raar als je bedenkt dat de oceanen tweederde van het oppervlak van de aarde in beslag nemen. Tijd om aandacht te besteden aan vissen, schaal- en schelpdieren, en zeegroentes.

 

Veilingstukken
De komende tijd zullen de veilingstukken op facebook en twitter alvast langzaam de revue passeren, tot ze op de avond zelf kunnen worden gekocht. Een gouden kans voor liefhebbers van speciale dagen, avontuur en gastronomie.
Een prachtige avond vol vermaak en vijf gangen vol heerlijkheid. Van oceaan tot hemelse sferen voor maar € 49,-. We snappen het als je nu alvast je kaartje koopt, hier moét je immers bij zijn. Klik hier!

ZeeDiner
zaterdag 1 maart || 17.00 uur || restaurant Merkelbach || Middenweg 72 Amsterdam || € 49,-

Lees ook:Restaurant met alleen maar toetjes
Lees ook:Nieuw restaurantconcept: chef bepaalt zelfs wie er mag eten!
Lees ook:Culinaire Agenda
Lees ook:Nu al inschrijven restaurantweek maart 2009
Lees ook:Nominaties VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “ZeeDiner 1 maart 2014

  1. Rick

    Helaas, ik kan niet 1 maart, maar ik dacht: hé een culinaire agenda, even kijken.. maar helaas, die is uit 2008 :-(

      /   Reply  / 
    1. Jill Lauret Auteur

      Hai Rick,

      Welke agenda bedoel je in dit geval?
      Als je boven de blog op culinaire agenda klikt krijg je een overzicht van onze blogs mbt de culiniare agenda, deze blogs zijn wel actueel.
      Grts, redactie koken.blog

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>