Weekend van de rollende keukens

Wat goed is, dat blijft. Zo ook het foodfestival Weekend van de rollende keukens. In de VS al bijna gangbaar, maar hier in Nederland moet de foodtruckhype nog komen. Een voorproefje daarop nemen de heren Mister Kitchen al een paar jaar met hun evenement. Alles wat kan rollen en waarin je eten kunt verkopen is er welkom. En jij mag komen proeven!

Het bestaat al weer 5 jaar, en ik ben er nog nooit geweest. En het lijkt me zo leuk.. En ik vrees dat ook dit jaar een uitje naar Amsterdam er niet in zal zitten. Al teveel andere afspraken…   

In het Hemelvaartsweekend van 17 t/m 20 mei 2012 zal de vijfde editie van Het weekend van de Rollende Keukens plaatsvinden op de Amsterdamse Westergasfabriek. Tientallen tot keuken verbouwde bakbrommers, dubbeldekkers, campers, vrachtwagens, aanhangers en busjes vormen dit weekend één groot openluchtrestaurant. Met passende muzikale begeleiding zal iedere lekkerbek tijdens dit culinaire evenement aan zijn trekken komen.

Toegang is gratis, je betaalt alleen voor het eten en drinken. Van 13.00 tot 23.00 uur kan je er eten. En extra leuk: oOp donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vindt na zonsondergang een openluchtvertoning plaats van een bijzondere film.

meer info op:  www.rollendekeukens.nl

Lees ook:Rollende keukens 2013
Lees ook:Het weekend van de Rollende Keukens
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens
Lees ook:Weekend van de Rollende Keukens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>