Vreemd eten in het ziekenhuis

muis - misset horecaDat je voor het eten niet in een ziekenhuis hoeft te wezen, dat weten we allemaal. Maar gisteravond kwam ik twee berichtjes tegen dat je in Finland maar ook in Slovenië beter niet in een ziekenhuis kunt eten. Deze deden mij doen besluiten om Mijn Lief ècht aan zijn belofte te houden zelf voor mij te koken als ik ooit in een ziekenhuis kom te liggen.  

In Finland werd er de kop van een muis in het eten gevonden door een patiënt, in Slovenië zat er een mensentong in plaats van kip in de risotto. De patiënt uit Finland hield er alleen een verminderde eetlust aan over, de Sloveense arts die in zijn eigen ziekenhuisrestaurant de tong op zijn bord vond had ook niet van dit vreemde ingrediënt gegeten. In beide gevallen hebben de ziekenhuisdirecties beloofd uit te zoeken hoe wat er gebeurd is. Dat lijkt mij wel het minste dat ze kunnen doen..

bron: misset-horeca en AGD, foto: misset-horeca

Lees ook:Toch een vettax?
Lees ook:Samen een vorkje prikken met celstraf beloond
Lees ook:dineren in het donker
Lees ook:Met z’n allen buiten de deur eten met Kerst
Lees ook:Lekker eten in een ziekenhuis, het kan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>