Nieuwe serie Wie is de Chef? met nieuwe presentator

Het succesvolle culinaire tv-programma Wie is de Chef? van RTL4 gaat over naar RTL5 en krijgt een nieuwe presentator. Rick Brandsteder, ja, de zoon van Ron, neemt de presentatie over van Martijn Krabbé. Deze past beter bij het “jonge, uitdagende en verleidelijke” profiel van de zender, die zich meer op jongeren richt. Dat meldt Trouw. De nieuwe serie van Wie is de Chef? gaat op 2 februari van start!

Martijn Krabbé hoeft niet werkloos op de bank te gaan zitten. Hij presenteert vanaf volgende week het programma Topchef op RTL4, waarin een aantal hobbykoks die we al in Wie is de Chef? zagen koken, het tegen elkaar gaan opnemen. Bekende topkoks zullen hun prestataties beoordelen en in een afvalrace zal de Topchef van Nederland gekozen worden. Lees hier meer over Topchef, dat volgende week start.

Lees ook:Topchef vervolg Wie is de Chef?
Lees ook:Nieuwe serie Wie is de chef? begint a.s. maandag (2 feb)
Lees ook:Wie is de Chef? start vanavond
Lees ook:Kandidaten gezocht voor ‘Wie is de chef’
Lees ook:Familieleden van BN’ers in Over de kook

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe serie Wie is de Chef? met nieuwe presentator

  1. Pingback: Nieuwe serie Wie is de chef? begint a.s. maandag (2 feb) | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>