Recept Chinese broccoli met taugé en kip

Omdat ik vandaag toch een beetje in Chinese sferen ben (lees hier waarom), geef ik je vandaag een wokgerecht met broccoli. Want dat is de groente van deze week op koken.blog. Wokken is, zoals hier al uitgelegd, heel eenvoudig. Het belangrijkste is dat je de wok goed heet laat worden en dat je alle ingredienten gewassen, schoongemaakt en gesneden hebt.

Dit gerecht Chinese broccoli met taugé en kip maak je in twee fasen. Eerst bak je de ui, paprika en kip en zodra deze een mooi kleurtje hebben haal je ze uit de wok. Dan verhit je opnieuw wat olie (na eventueel de wok met een keukenpapiertje te hebben schoongeveegd) en daarin wok je weer wat ui, de broccoli en als laatste voeg je de tauge en de smaakmakers toe. En serveer met rijst.
Het recept vind je op wokken doe je zo, en scroll dan even naar het tweede recept.

Lees ook:Recept Broccolitaart met camembert en cashewnoten
Lees ook:Recept China: Varkensvlees met groenten uit de wok
Lees ook:Recept Pasta met paarse spruit-broccoli
Lees ook:Recept Japanse gebakken noedels met kip en knapperige groenten
Lees ook:Recept Romige broccoli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>