Recept Romige broccoli

Als je de broccoli niet zo'n centrale rol in je menu wilt geven, of als je gewoon zin hebt in aardappelen-groente-vlees, dan is dit recept misschien een leuke tip. Eenvoudiger kan het niet en je hebt net weer even een heel ander gerecht op tafel staan.

Want je kookt de broccoli zoals je gewend bent en zo gaar als je zelf lekker vindt. Intussen meng je de creme fraiche, kerrie en een scheut witte wijn en dit mengsel meng je door de gare stukjes broccoli.
Ik zei toch al dat het eenvoudig was? De verhoudingen enzo lees je hier na.

Lees ook:Recept Broccolisoep
Lees ook:Recept Gestoomde broccoli met citroenboter
Lees ook:Recept Chinese broccoli met taugé en kip
Lees ook:Recept Pasta met paarse spruit-broccoli
Lees ook:Recept Koninginnehapje met zalm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>