En de Champagneshaker is gewonnen door …

Oef, wat kunnen jullie dat goed! Lekkere gerechtjes verzinnen voor die dag dat je spijkerbroek net even te strak zit en je wat lichts wilt eten. Van een volle maaltijdsalades en soepjes tot lekkere sandwiches, van mij mag vanaf vandaag die spijkerbroek iedere dag wel wat te strak zitten. Het was lastig kiezen.

Maar ik kan maar 1 persoon tot winnaar uitroepen. En ik zeg met opzet niet 1 recept…

Want degene die het kookboek Het Divadieet (zie hier) met de bijbehorende Champagneshaker krijgt is Anne-Riet. Zij stuurde maar liefst 3 recepten in. En vooral naar de Salade met rode kool werd ik erg nieuwsgierig vanwege de enorme diversiteit aan smaken, en ook de Venkelsoep ga ik zeker eens uitproberen. Kijk hier alle ingezonden recepten nog maar even na.

Gefeliciteerd Anne-Riet, er is email naar je onderweg waarin ik je vraag om je adresgegevens.

En heb jij niets gewonnen? Kom dan volgende week maandag weer even hier op koken.blog kijken, dan mag ik opnieuw een kookboek weggeven.

Lees ook:Recept Rode kool met kastanjes en ahornsiroop
Lees ook:Recept Rode kool uit de oven
Lees ook:En de winnaar is…
Lees ook:Kookboek Spatels en Stiletto’s
Lees ook:Win een Champagneshaker [prijsvraag]

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “En de Champagneshaker is gewonnen door …

  1. Anne-Riet de Boer

    Dat diva kookboek kreeg ik gisterenmorgen en gisteravond had ik het al uit. Het is een heel erg leuk en bemoedigend en realistisch geschreven boek. Met oog voor de zwakke momenten, waarop het foute snacken zo maar toe kan slaan. Ik heb al heel wat dieetboeken gelezen en deze springt er toch wel uit. Het lijkt – hoewel de dames daar niet naar verwijzen- sterk geinspireerd door Mireille Guiliano’s ‘waarom Franse vrouwen niet dik worden’, ook zeer lezenswaardig.
    Het boek geeft een lekker houvast voor 4 weken; ontbijt, lunch en diner. En een lijst van toegestane extra’s, niet gelabeld met hun calorieën, maar met een of meer sterren. Die lijst had voor mij nog wel wat uitgebreider gemogen, en de website is wat summier, het zou erg leuk zijn als die interactief zou kunnen worden. Al met al; een aanrader! En, Edith, nogmaals mijn dank!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>