Koken.blog goes China

Vorige week zat ik heerlijk op mijn balkon te ontbijten om inspiratie op te doen voor het weekthema van de recepten. Vandaag is dat niet mogelijk, aangezien er aan het balkon gewerkt wordt. En dat heeft (helaas) als gevolg dat alle planten binnen staan en ik voorlopig mijn balkon niet op kan. Maar over het thema van deze week heb ik dan ook nauwelijks hoeven nadenken: de Olympische Spelen zijn afgelopen vrijdag begonnen in China en dus gaan we Chinees koken deze week.

Dit zijn de recepten die deze week online verschenen.
kip met pinda's (kip in Gong Bao saus) 
wokgerecht van varkensvlees met groenten 
vegetarische schotel met aubergine en tofu in chilibonensaus
soep van noodles met rundvlees en kaneel
gevulde pannenkoeken uit Shanghai

 


Doe mee aan de prijsvraag van koken.blog en win een workshop Chinees koken van Pay-Uun Hiu en maak samen met haar de lekkerste recepten uit haar boek. En haar boek Oranje Soep van Witte Wolk krijg je natuurlijk gesigneerd en al mee naar huis. Hier lees je alles over hoe je deze unieke workshop voor twee personen kunt winnen. Inmiddels is de prijsvraag afgesloten en heeft de Workshop plaatsgevonden. Lees hier het verslag.

Lees ook:Nog twee dagen
Lees ook:De laatste dag
Lees ook:Geen zin in Pecking eend
Lees ook:Prijsvraag: Win een workshop Chinees koken met Pay-Uun Hiu
Lees ook:Eten bij de “vieze” chinees

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>