Alain Caron tweede jurylid Nederlandse Masterchef

Alain CaronHet zal je inmiddels niet ontgaan zijn, ook in Nederland krijgen we nu onze eigen Masterchef. Het was al bekend dat chefkok Hans van Wolde, die zijn restaurant Beluga naar twee Michelinsterren heeft gekookt, jurylid zou worden. Maar nu is ook het tweede jurylid bekend gemaakt. Dat blijkt Alain Caron te zijn.

Deze in Frankrijk geboren chef heeft bij de beste restaurants gekookt en ook eerder al prachtige televisie over koken gemaakt. En nu mag hij de kookkunsten van 600 Nederlandse wannabee-koks beoordelen.

600 deelnemers, 1 Masterchef
Er hebben zich al 600 mensen aangemeld. Jij kan je ook nog aanmelden, tot en met zondag 22 augustus kan je je inschrijven op de website van Masterchef. De audities zullen begin september plaatsvinden en dan mogen de amateurkoks hun signaturedish bereiden voor de jury. Stressbestendigheid, je vaardigheden als kok en creativiteit zijn de belangrijkste punten waarop de jury in totaal 50 deelnemers zal selecteren. Zij zullen het in de volgende ronde tegen elkaar opnemen in de strijd om de eerste Nederlandse Masterchef.

Nog een derde jurylid
Het duo Hans van Wolde en Alain Caron zullen in Masterchef bijgestaan worden door presentatrice Renate Verbaan. Ook komt er nog een derde jurylid bij, maar daarover is nog niets bekend gemaakt. We zullen het blijven volgen.

Masterchef – iedere zondag 21.30 uur, vanaf 26 september, NET5

Lees ook:Hans van Wolde in Nederlandse Masterchef
Lees ook:Masterchef komt naar Nederland
Lees ook:Robert Kranenborg in Topchef 2010
Lees ook:Chips met twee sterren
Lees ook:Verkiezing Kookboek van het Jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alain Caron tweede jurylid Nederlandse Masterchef

  1. marjon

    Ik ben een groet fan van Masterchef op BBC, alle versies inclusief professional and celebrity. Greg and John or Greg and Michel Roux zijn warm, positief en respectvol. De Nederlandse jury speelt een rol, zijn onpersoonlijk en afstandelijk en lijken te genieten van hun ‘macht’. Jammer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>