En de winnaar is …

Ik vond het fantastisch om te lezen wat jullie je gasten voorschotelen. Van heel eenvoudige dagelijkse kost tot exotische sushi of een verrassend gerecht uit Brazilië, waarvoor zelfs een pan mee naar huis is genomen. Ook een zelfgemaakt patatje kapsalon kwam – wel een beetje tot mijn schrik hoor – voorbij. Lekker leken me ook de aardbeien gedoopt in chocolade en kokos, maar daar is het nog geen seizoen voor. Er kwam zelfs een inzending op rijm binnen!

Maar het leukste vond ik het recept van diegene die haar inzending eindigde met de uitspraak “Met leuke gasten is alles lekker!”. Al geloof ik niet dat ze haar gasten geen lekkere gerechten voor zal schotelen.   

Haar gerecht voor coquilles met sherrysaus ga ik zeker eens maken. En daarmee ben jij de winnaar van Eten met familie en vrienden geworden, Chris. Gefeliciteerd! Er is een email naar je onderweg waarin ik je vraag om je adresgegevens.

En voor degenen die niet gewonnen hebben: volgende week maandag heb ik weer een leuke actie!
Lees alle inzendingen op deze prijsvraag hier zelf nog maar eens na. 

boek: Sarah Raven – Eten met familie en vrienden – Terra – isbn 9789089893680
te koop in de koken.blog-shop

Meer kookboeken vind je in de rubriek Kookboeken.

Lees ook:Eten met familie en vrienden
Lees ook:Win kookboek Eten met familie en vrienden
Lees ook:Recept Spruitjes met gember en geroosterde amandelen
Lees ook:Het lieve leven van de familie Kaas
Lees ook:En Lekker Hollands is gewonnen door …

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “En de winnaar is …

  1. Chris

    Joepie!!

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn Auteur

    Het boek is naar je onderweg Chris. Als je vrijdag nog niets ontvangen hebt, laat je dat dan even weten? En een reactie als je ‘m wel ontvangen hebt, is natuurlijk ook leuk!

      /   Reply  / 
  3. Chris

    Het boek is er! Snel hoor.

    Nog aan het bladeren en de recepten aan het bekijken. Ben nog in het Lente gedeelte, maar net als bij Vers uit de tuin zijn er al recepten waarvan ik denk: lekker! Ga ik eens maken.
    Inderdaad een boek met recepten om te eten én te drinken met veel vrienden. Volgende maand is dochterlief jarig en ze heeft de opdracht gekregen om uit het boek recepten voor haar feestje voor familie en vrienden te kiezen: soep, hapjes en wat nog meer lekker lijkt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>