Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind

Vaak weet ik wel welk kookboek de postbode komt brengen, maar soms word ik verrast. Vanmiddag haalde ik een pakje op dat bij de buren was bezorgd en tot mijn verrassing zat daar (o.a.) Het Smaakpretpark van Pierre Wind in. En omdat ik dat boek al lang thuisgestuurd had gekregen en afgelopen week tijdens de kinderboekenweek al heb besproken, is dit exemplaar voor een van jullie.

Maar daar moet je wel wat voor doen … 

Het Smaakpretpark gaat namelijk over een pretpark vol smaak. Groenten en fruit maken onderdeel uit van de attracties, er lopen smakelijke figuren in rond, en intussen leer je nog eens wat over ons eten. En daarom luidt de opdracht: Van welk soort etenswaar zou jij een attractie in een pretpark willen maken? Dat mag van groenten, fruit, koekjes, vlees, vis, ijs, als het maar eetbaar is. Een speurtoch in het smaakbos, een spuwende pompoen waarin je rondjes draait of een fontein van drop, die staan al in het boek van Pierre Wind (met een recept hoe je deze laatste zelf kunt maken!).

Reageer hieronder of e-mail je antwoord naar [email protected].

En volwassenen: dit boek is heus ook leuk voor jullie! Insturen kan tot zaterdag 31 oktober en zondag 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees ook:Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind (herinnering)
Lees ook:Het Smaakpretpark
Lees ook:En de winnaar van Het Smaakpretpark is ….
Lees ook:Recept Spinaziepannenkoek
Lees ook:Nog 6 uur voor extreem koken met Pierre Wind

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind

  1. Pingback: Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind (herinnering) | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>