Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind (herinnering)

Even was ik bang dat de opdracht te moeilijk was. In de eerste dagen reageerde er niemand op mijn oproep om zelf een leuke eet-attractie te verzinnen in de stijl van Het Smaakpretpark van Pierre Wind. Maar gelukkig druppelen de inzendingen nu langzaam mijn emailbox binnen.

Heb jij ook nog een goed idee van een leuke attractie gemaakt met voedsel voor in het Smaakpretpark van Pierre Wind? Stuur me dan een email ([email protected]) waarin je je idee uitlegt. En wie weet maak jij dan kans op dit leuke kinder(kook)boek.

Lees hier meer over het boek.

Inzenden kan nog tot en met morgen 31 oktober 23.59 uur. Zondag 1 november wordt de winnaar bekend gemaakt!

Lees ook:Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind
Lees ook:Het Smaakpretpark
Lees ook:Laatste kans: win kookboek Van de melkboer!
Lees ook:En de winnaar van Het Smaakpretpark is ….
Lees ook:WIN: Een rustige Kerst met de kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>