Nog 6 uur voor extreem koken met Pierre Wind

Over precies zes uur, dus om 17.00 uur, stopt de veiling voor de Masterclass Extreem Koken van Pierre Wind. Tijdens deze workshop leer je de befaamde dropsoep van Pierre maken. Het recept ervan heeft hij nog nooit prijsgegeven, maar nu is dus je kans om je familie versteld te doen staan met Kerst.

De twaalf hoogste bieders worden binnen drie uur na afloop van de veiling op de hoogte gebracht dat ze hebben gewonnen. De workshop zelf wordt morgenavond tussen 18.00 en 20.00 uur gegeven in het Mondriaan-college, de school in Den Haag waar Pierre Wind toekomstige koks opleidt. Natuurlijk zal Pierre ook wat nieuwe dingen uit zijn nieuwe boek 'De kers op de appelmoes' over de garnituren bij je eten laten zien. En na afloop krijg je dit boek als leuke herinnering ook mee!
Dus biedt hier voor het goede doel. En twijfel je nog even, lees dan mijn verslag van de serious-request-workshop met Rudolph van Veen die ik vorig jaar won (of bekijk het item zoals het toen op tv verscheen). Helaas kan ik niet naar de workshop van Pierre, anders had ik zeker de prijzen nog wat opgeschroefd. Het is voor het goede doel tenslotte.

Lees ook:Kookboeken Jamie Oliver bij serious request-actie 3fm
Lees ook:Win Het Smaakpretpark van Pierre Wind (herinnering)
Lees ook:Kokologico volgens Pierre Wind
Lees ook:Help Pierre Wind met zijn smaakkalender
Lees ook:Pierre Wind leert Turken koken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>