Do-it-yourself boek Good Food gepresenteerd

Good Food

“Gezond eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, als je maar weet hoe.” En dat hoe legt Laurianne Ruhé uit in haar do-it-yourself boek Good Food dat ze vanmorgen bij SLA in Amsterdam presenteerde. Een boek vol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden.

Gezond eten niet ingewikkeld

Laurianne Ruhé werd vier jaar geleden ziek. Ze leidde tot die tijd een druk leventje, maar werd op een dag wakker en kon niet meer bewegen. Ze is zich toen gaan verdiepen in gezonde voeding. “Ik ben heel veel gaan lezen, studies gaan volgen en werd echt gegrepen door good food. Gezonde voeding heeft mij in die tijd echt geholpen”, aldus Laurianne. En wie nu af wil haken uit angst voor een zweverig verhaal kan ik geruststellen. Laurianne: “Gezond eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, als je maar weet hoe. In mijn boek deel ik de basis tips en trics. Je hoeft echt niet je hele leven worteltjes te gaan knagen.” En ook hoef je niet gelijk je hele eetpatroon om te gooien. “Als je iedere dag iets verandert, zijn dat al 365 veranderingen in een jaar. Begin gewoon heel simpel en zorg voor een goede basis in je keuken- en keukenkastjes. Ik help je daarbij.”

Ontbijtgerechten geserveerd

Tijdens de boekpresentatie werden ontbijtgerechten uit het boek geserveerd en kon er dus gelijk geproefd worden. Helaas stonden er bij de diverse ontbijtgerechten geen bordjes en was het een beetje gokken wat we aan het eten waren. Naast yoghurt met muesli, blauwe bessen en frambozen, gokten mijn tafelgenoot en ik dat we bananenbrood kregen voorgezet met quinoa en humus en nog een ander soort bananenbrood. De komende weken ga ik me voor koken.blog verder verdiepen in het boek en kijken of ik over een maand inderdaad de beste versie van mezelf ben geworden!

Het boek Good Food is vanaf vrijdag in de boekwinkel verkrijgbaar.

Good Food
Laurianne Ruhé
22,50 euro
Scriptum

Lees ook:Woensdag windag: Good Food
Lees ook:Food 4 You
Lees ook:McDonald’s het klokje rond open
Lees ook:Fabulous Food Festival 2011
Lees ook:De kookrevolutie van Jamie Oliver gaat los

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>