McDonald’s het klokje rond open

mcdonalds nieuw - trouwGoed nieuws voor de fans die niet zonder hun BigMac kunnen: binnenkort kan je 24 uur per dag bij McDonald's terecht. Voorlopig gaat het om een proef met de McDonald's in Hoofddorp, die in de buurt ligt van het 24 uur in bedrijf zijnde Schiphol. Naast een grootscheepse restyling van alle vestigingen, een aanpassing van het assortiment èn ruimere openingstijden is McDonalds helemaal klaar voor de nieuwe tijd.

Na de proef wordt per vestiging bekeken of deze ook de hele nacht door open zal gaan. Volgens McDonald's is het een logische stap, aangezien 74 van de 220 vestigingen nu al pas na middernacht sluit. Ook voor de liefhebbers van een gezondere middernachtelijke snack is dit goed nieuws, aangezien de restaurantketen bezig is haar menu aan te passen. ’Van good fastfood naar good food fast’, dus. Naast de hamburgers, friet en cola (90% van de omzet!) zullen bijvoorbeeld burgers met volkoren broodjes en worteltjes bij het Happy Meal geïntroduceerd. Het doel? Om over een jaar of 5 de gezondste hamburgerverkoper van Nederland te worden. Maar om die titel te verdienen mag wat mij betreft mag het menu dan nog wat meer aangepast worden.

bron en foto: Trouw

Lees ook:Amerikanen houden echt van fastfood
Lees ook:Beste chef ter wereld kan hamburger McDonalds niet verbeteren
Lees ook:Verwenburgers bij de Mac
Lees ook:SPLASH! 6 april @Conservatorium Hotel
Lees ook:Nieuw: Cola met groene thee

1 Reacties // Reageer

One thought on “McDonald’s het klokje rond open

  1. heraux

    Obesitas 24H

    Nu ook bij uw lokale hamburger dealer..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>