Food 4 You

In het lange weekend van 7 tot en met 11 oktober vind weer het Food 4 You-festival plaats. Dit festival in Wageningen presenteert de meest recente kennis over voeding, voedsel en leefstijl. Maar het blijft niet bij de (wetenschappelijke) kennis, maar ze wordt tijdens dit festival zeker ook vertaald naar de dagelijkse boodschappen.

Hoe eet je nu lekker en toch gezond? is het thema van dit festival.  

Door te proberen en proeven, kijken en koken kan je hier achter komen tijdens Food 4 You. Er worden presentaties en lezingen gegeven, maar ook demonstraties en workshops en er is theater, muziek,  film, literatuur en beeldende kunst om van te genieten. Alles in het teken van gezond én lekker eten.

De grote publieksdag is op zaterdag, en de zondag 11 oktober is omgedoopt tot Kook- en Koopzondag. Kijk op de website van Food 4 You voor meer informatie en het volledige programma! Het toetje kan ik alvast verklappen: dat is Johannes van Dam!

Food 4 You – 7 – 11 oktober 2009, Wageningen

—-

Lees ook:Food4You
Lees ook:Food Festival met een groen smaakje
Lees ook:World Food Festival
Lees ook:Food 4 You
Lees ook:Fabulous Food Festival 2011

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Food 4 You

  1. Pingback: Food 4 You Festival Wageningen | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>