Week van de Smaak op tv

Op de 'echte' Week van de Smaak moeten we nog even wachten, maar Nederland 3 neemt deze week een voorproefje op televisie. Een nog niet eerder in Nederland uitgezonden BBC-serie The truth about Food over de zin en onzin van onze voeding, de documentaire Supersize Me en NIEUWE afleveringen van (de kinderen van) De keuringsdienst van Waarde zullen worden uitgezonden. De Week van de Smaak op tv sluit af met een avondvullend programma op zaterdag 23 augustus, dat gepresenteerd zal worden door Jörgen Raymann.

Gisteravond werd de documentaire SuperSize Me uitgezonden. Hierin laat Morgan Spurlock zien wat er met je gebeurt als je je 3 dagelijkse maaltijden bij McDonald's nuttigt. En daarbij het aanbod voor het 'supersize'-menu niet afslaat. De beelden worden afgewisseld met allerlei weetjes over (on)gezonde voeding, obesitas en interviews met specialisten, ook die op het gebied van het eten bij 'de Mac'.

En gisteravond laat werd ook de eerste aflevering van The truth about food getoond. In deze BBC-serie worden vrijwillige proefpersonen onderworpen aan allerlei experimenten waarmee de zin en onzin van voedsel aan de kaak worden gesteld. De rest van de week wordt de rest van deze serie, die nu voor het eerst in Nederland wordt uitgezonden, over De waarheid over eten. De afleveringen die komen, zullen de volgende vragen beantwoorden: Hoe word je sexy?Hoe voed je je kinderen op?, Hoe word je slank?Hoe blijf je jong en mooi?. Iedere avond iets na half 11.

De nieuwe afleveringen van de De Keuringsdienst van Waarde zijn PangaKlooster, Help, een luis in mijn yoghurt en Japans zoutje genoemd. Ik ben benieuwd wat dat voor mooie verhalen oplevert en ik zal dan ook vanaf vanavond tot en met vrijdag vanaf kwart voor 10 voor de buis zitten.

Lees ook:Eeuwige moes op tv
Lees ook:Keuringsdienst van Waarde weer terug
Lees ook:Keuringsdienst van Waarde wint Zilveren Lepel
Lees ook:sterrenrestaurant De Librije krijgt eigen soap
Lees ook:Keuringsdienst van Waarde is weer terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>