Keuringsdienst van Waarde is weer terug

Wij bij de redactie van koken.blog.nl kunnen er maar geen genoeg van krijgen. En omdat we helaas toch af en toe een aflevering gemist hebben, zijn we blij dat de Keuringsdienst van Waarde in de herhaling gaat.  

Zelf hebben ze het over een ‘reeks goed geconserveerde uitzendingen’.  Ze zullen beginnen met asperges (20 mei), waarna de de wondere wereld van achtereenvolgens de truffel (27 mei), pesto (3 juni), azijn (10 juni), walnoot (17 juni), kattengrit (1 juli) en goed boeren (8 juli) gaan verkennen. En dan is het nog niet afgelopen, want daarna kan je kijken naar 2 afleveringen over ijzer (15 en 22 juli), komt de gamba (29 juli) aan bod, peper (5 aug), vanillevla (12 aug), döner (19 aug) en duurzame vis (26 aug).

Alle afleveringen zijn te zien om 20:25 uur, NED3 bij de RVU.

Lees ook:Hoera! Klootwijk aan Zee krijgt vervolg
Lees ook:Duurzame Hollandse Nieuwe
Lees ook:Librije-tv Pure Passie start 29 juli
Lees ook:Witte truffel 158 duizend euro waard
Lees ook:Zomerse Frambozendagen 24 juni, 1 juli & 8 juli

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Keuringsdienst van Waarde is weer terug

  1. Pingback: Tweets die vermelden Keuringsdienst van Waarde is weer terug | Koken -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>