Valentijnscadeau voor kampioenen

fungiflowerKan je bij je liefste niet meer aankomen met een knuffelbeertje met een hart erop, een megagrote kaart of één van al die andere speciaal voor Valentijnsdag ontworpen cadeaus, dan is hier je redding. Het is ook een echt Valentijnscadeau, maar dan wel een verrassende.

 

Het zijn namelijk champignons – tja, dit is een blog over koken en eten – met op de verpakking de tekst 'You are my Champion'. In een doorzichtige cadeaukoker zit wat aarde en wat champignons. Deze moeten nog even groeien, maar dan kan je ze enige tijd na Valentijnsdag romantisch samen opeten. Mooi toch, je liefde voor iemand laten zien met iets dat groeit? Op de site van FungiFlower een versneld filmpje van groeiende champignons. Bestellen kan daar natuurlijk ook!
En stt, niet verklappen, maar mijn lief krijgt ze ook ;-)

update 13 feb 2008: Kom je niet via de hoofdpagina hier binnen, klik dan eens door naar dit bericht. Het bestellen dit gezonde Valentijnscadeau gaat misschien nog wel lukken voor morgen.

Lees ook:Een speciale appel voor je Valentijn
Lees ook:Recept Champignons Dordogne
Lees ook:fastfood-fight
Lees ook:Thuis op drie sterrenniveau koken
Lees ook:Cookshelfie – kiek je kookboekenkast!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Valentijnscadeau voor kampioenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>