Thuis op drie sterrenniveau koken

Voor diegenen die thuis hun gasten willen imponeren moeten in september de website MNUweb in de gaten houden. Daar kan je dan de Mnu-box bestellen waar je je thuis een driesterrenmaaltijd kan samenstellen. Slechts 20% van de maaltijd hoef je dan nog maar zelf te doen. Dat meldt Misset Horeca.  
 

Topchefs
MNUweb is een initiatief van topchefs Peter Goossens (Hof van Cleve ***, België), Sergio Herman (Oud Sluis ***) en wereldkampioen desserts Roger van Damme. Het is een culinaire denk-èn doetank waar het drietal buiten hun eigen keukens om hun creatieve ideeën op elkaar los kunnen laten. En als eerste komen ze met de Mnu-box.

Zelf drie sterren koken
In de Mnu-box zal iedere gang van het menu in een aparat vakje worden gelegd. Het menu bestaat uit brood, hapjes en voorgerechten, een hoofdgerecht, dessert, kaas en chocolade. Gemiddeld zullen de gerechten voor 80% klaar zijn, de rest ’mag’ je nog zelf doen.  

Koerier
De Mnu-box is via de website te bestellen en wordt voor het eerst met Kerst 2009 en Valentijnsdag 2010 geleverd. Een koerier brengt het pakketje met een waarde van € 170,- bij je thuis, of je haalt ‘m zelf af bij een aangesloten speciaalzaak. Bestellen kan vanaf september.

———————————————————————————————————-

Lees ook:Maastricht aan tafel
Lees ook:Tips voor het Kerstmenu : de opbouw van het menu (3)
Lees ook:Recept Portobello’s met ricotta en walnoten
Lees ook:Wieringer Preuvenemint
Lees ook:Proef de Betuwe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>