Winnaars kookboek Uitgekookt!

misbakselWe klungelen met z’n allen wat af in de keuken. Dat blijkt wel uit de vele reacties op de winactie Uitgekookt!. De mooiste misbaksels zijn afgelopen week aan ons opgebiecht: te grote hoeveelheid bakpoeder in scones, rauwe wortelen in de hutspot, geschifte soep, kleffe bladerdeegtaartjes, zure chutney. Zelfs het bakken van -wat het op het eerste gezicht lijkt- een eenvoudige stapel pannenkoeken, blijkt nog wel eens mis te gaan.

Soms worden misbaksels veroorzaakt door onoplettendheid, of een slecht recept. Vaak is het ook de onwetendheid van waarom een bepaald gerecht op een bepaalde manier moet worden klaargemaakt.

Goed koken is eigenlijk helemaal niet zo simpel. En gelukkig maar, want anders waren we hier op ons foodblog wel heel snel uitgepraat.

Gefeliciteerd Mirne, Nathalie en Lot. Jullie hebben met jullie oprechte bekentenis elk een exemplaar van Uitgekookt! van Annemieke Smit gewonnen. Als jullie ons een e-mail sturen met jullie adresgegevens, zorgen wij ervoor dat dit bijzondere kookboek naar jullie opgestuurd wordt.

En de rest van jullie wensen we heel veel succes in de keuken. Mochten jullie nog verhelderende inzichten in de keuken nodig hebben dan raden we jullie aan Uitgekookt! zeker eens door te bladeren.

Lees ook:WINACTIE: Uitgekookt! Vertel over jouw mislukkingen en win een kookboek
Lees ook:Winnaars tickets Hundred Foot Journey
Lees ook:Wageningse Persprijs voor Uitgekookt
Lees ook:En de winnaars zijn…
Lees ook:Utrecht is uitgekookt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>