Bakkers open op zondagochtend?

Hmmm, zou het niet fijn zijn geweest als je vanochtend toen je wakker werd even naar de bakker had gekund om een vers broodje en knapperige croissantjes te halen? Wie weet is het binnenkort zo ver! Want zowel de bakkers als de politiek staan hier voor open.

‘s Middags open
Op nu.nl las ik dat D66 zal aandringen op verruiming van de winkeltijdenwet voor bakkers. Bakkers mogen nu op zondag open, net als andere levensmiddelenwinkels, maar pas om 16.00 uur. En dan hebben we geen zin meer in zoete broodjes. De Telegraaf vroeg het aan de bakkers en die zien er wel wat in om op zondagochtend open te gaan.

Buurlanden
Het is dus even afwachten hoe minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven (CDA) op de vraag van D’66 zal reageren, maar hopelijk is ze positief gestemd. Zodat we net als in onze buurlanden op zondagochtend lekker vers brood kunnen eten.

Lees ook:Oproep: Help frambozenkwekers RaspberryMaxx de winter door!
Lees ook:Steeds minder bakkers
Lees ook:Dieet-team verlost vrouwen van dieetboeken
Lees ook:ChristenUnie eert de spruit!
Lees ook:Een Pepernotenrevolutie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>