Dieet-team verlost vrouwen van dieetboeken

Goed nieuws voor iedereen die zijn of haar goede voornemen om af te vallen al heeft zien mislukken: gooi je dieetboek lekker bij de vuilnis. De Weightwatchers sturen vanaf morgen een dieet-team de straat op met een afvalwagen voor overbodig geraakte dieetboeken.

In de Telegraaf zegt Jeanine Lemmens, directeur WeightWatchers, "Wij willen de Nederlandse vrouw verlossen van hun soms onrechtvaardige dieetboeken. Wanneer de boeken uitgelezen zijn, gaat het onherroepelijk weer fout. Dat geldt voor alle afslankboeken.".
Het gaat de Weightwatchers overigens niet alleen om de populaire Sonja Bakker, maar vreest verwarring bij haar cursisten vanwege het enorme aanbod van afslankmethoden, die elkaar ook nog eens tegenspreken. De Telegraaf noteerde ook een reactie van Sonja Bakker: "Gelet op de populariteit van mijn boeken maak ik me geen zorgen", zegt ze.

Bron en foto: Telegraaf

Lees ook:Sonja Bakker krijgt eigen tv-show SOS Sonja
Lees ook:Sonja uitverkocht
Lees ook:SOS Sonja Bakker op 6 mei op tv
Lees ook:een kijkje in Sonja’s leven
Lees ook:Meedoen aan SOS Sonja?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>