Gordon Ramsay vloekt nu ook in computergame

Niet alleen topkok, topschelder, top-tv-chef, maar binnenkort moeten we Gordon Ramsay ook nog top-game-chef gaan noemen. Er komt namelijk een spel dat gebaseerd is op zijn Hell's Kitchen. Het programma waarin hij koks in Amerika tot op de grond afbreekt om de winnaar van het programma een eigen restaurant te gunnen. Het spel zal heel toepasselijk Hell's Kitchen The Game gaan heten.  

Ook in dit spel zal topkok Gordon Ramsay zijn pupillen goed in de gaten houden. En dat betekent dat je kunt gaan invoelen hoe het de kandidaten van het tv-programma verging.
Het doel is dat jij een culinair meesterwerk bereidt, terwijl computer-Ramsay in je nek staat te hijgen. En ook nu kan je een 'eigen' restaurant verdienen en dat zal niet meevallen, aangezien je als afwashulp zal moeten beginnen en concurrenten je recepten kunnen stelen.
De scheldkanonades die Ramsay over je zal uitstorten bij gemaakte fouten zijn niet apart voor het spel ingesproken, maar komen uit afleveringen uit zijn programma's. Maar daar zullen ze heus genoeg aan hebben gehad.
Het spel zal in september uitkomen.

Lees ook:Speel nu online Hell’s Kitchen met Gordon Ramsay
Lees ook:Gordon Ramsay vanavond met 5e seizoen Hell’s Kitchen
Lees ook:Nieuw culi-tijdschrift: Koken met Gordon Ramsay
Lees ook:Gordon Ramsay stopt met schelden
Lees ook:Gordon Ramsay wil boetes bij niet gebruik seizoensproducten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>