Gordon Ramsay wil boetes bij niet gebruik seizoensproducten

gordon ramsay

Gordon Ramsay is een groot voorstander van het koken met producten in hun eigen seizoen. Dus asperges in het voorjaar, aardbeien in de zomer en paddestoelen in de herfst. En in een radio-interview stelde hij zelfs dat dat verplicht moet worden, op straffe van een boete, voor restaurants.

Er zal wetgeving moeten komen waarin restaurants verplicht worden te werken met seizoensgroenten en -fruit. Doen zij dat niet, dan zullen ze bestraft moeten kunnen worden met een boete. En hoe eerder hoe beter, aldus Gordon Ramsay. Gordon Ramsay wil graag dat Engeland een voorloper wordt in het gebruik van producten van eigen bodem en wil een ban op bijvoorbeeld aardbeien uit Afrika in de wintermaanden. Hoe eerder er wetgeving zal zijn, hoe eerder we als Engeland een unieke plaats in zullen nemen in de culinaire wereld, aldus Gordon Ramsay.

bron: CatererSearch

Lees ook:Gordon Ramsay’s nieuwste programma een heuse nachtmerrie
Lees ook:‘Noem Jamie en Gordon geen chef meer’
Lees ook:TV-kijkers woedend op Gordon Ramsay
Lees ook:Gordon Ramsay vloekt nu ook in computergame
Lees ook:Gordon Ramsay gasthoofdredacteur RTL Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>