Gordon Ramsay stopt met schelden

gordon ramsayVeel mensen zullen de engelse chefkok Gordon Ramsay vooral kennen van zijn vele gevloek en getier. Met name in zijn Hell's Kitchen scheldt hij zijn beoogde opvolgers continu de huid vol. Maar daar lijkt nu een einde aan te komen. In al zijn restaurants wordt vanaf 1 mei een straf opgelegd als er wordt gevloekt in de keuken of elders in het restaurant. Maarja, wanneer is die man eigenlijk in zijn restaurants?

Hij lijkt het drukker te hebben met tv-werk dan dat hij achter de kachel in één van zijn restaurants te staan. Maar ook in zijn tv-programma's zou hij wel eens minder kunnen gaan schelden, en dat vooral om zijn reputatie te verbeteren. Zijn werk als topchef die mooie gerechten maakt lijkt onder te sneeuwen onder zijn reputatie van vloekende en tierende bullebak. Want hij zou mede door zijn slechte naam een vergunning om in Sydney in Australië een restaurant te openen te zijn misgelopen. Ook zouden zijn tv-programma's in Australië om deze reden van de buis worden gehaald of worden gekuisd.

bron: misset-horeca

Lees ook:Topchef vervolg Wie is de Chef?
Lees ook:The Fat Duck Heston Blumenthal blijft nog dicht
Lees ook:Nieuwe serie Wie is de Chef? met nieuwe presentator
Lees ook:Robert Kranenborg in Topchef 2010
Lees ook:Nieuwe serie Wie is de chef? begint a.s. maandag (2 feb)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>