The Fat Duck Heston Blumenthal blijft nog dicht

Het restaurant dat tot een van de beste restaurants ter wereld gerekend kan worden, blijft nog even dicht. The Fat Duck in Engeland kreeg vorige week te maken met 40 zieke gasten. Zij moesten overgeven en hadden last van diaree na een diner in dit restaurant met drie Michelin-sterren. Het restaurant mag nog niet open tot de oorzaak hiervan bekend is.

De oorzaak
En de oorzaak is nog niet bekend. Alle personeelsleden zijn getest en sabbotage of voedselvergiftiging kan het niet zijn. Andere tests worden op dit moment gedaan.

Verlies
Gasten die al maanden van tevoren hebben geboekt om zich in dit toprestaurant van de moleculaire keuken te kunnen laten verwennen zijn afgezegd. Het verlies voor eigenaar Heston Blumenthal wordt op dit moment geschat op 100 duizend Engelse ponden. Hoe groot het verlies in reputatie is, kan nog niet worden bepaald, laat staan in geld.

Het is nog niet bekend wanneer het restaurant weer open zal gaan.

Bron: CatererSearch

Lees ook:Schelpdieren oorzaak zieken Fat Duck
Lees ook:Beste restaurant ter wereld El Bulli sluit tijdelijk
Lees ook:Ober, er zit een kat in mijn soep
Lees ook:Sterrenrestaurant De Fuik serveert koud eten
Lees ook:Gordon Ramsay opent restaurant in Zuid-Afrika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>