SPLASH! 6 april @Conservatorium Hotel

splash

“The most beautiful thing in Tokyo is McDonald’s. The most beautiful thing in Stockholm is McDonald’s. The most beautiful thing in Florence is McDonald’s. Peking and Moscow don’t have anything beautiful yet.” zei Andy Warhol ooit over de Amerikaanse fastfood cultuur.

Zoals Warhol met zijn werk doelt op het belang van ‘kijken’, zo leggen de Nederlandse chef-kok Schilo van Coevorden en de Italiaanse meester parfumeur Angelo Orazio Pregoni op een zelfde manier de nadruk op ‘proeven’ en ‘ruiken’ tijdens de tweede editie van SPLASH! in het Conservatorium Hotel.

Parfum gedestilleerd uit geuren van hamburger, bacon, ketchup, frietjes en milkshakes
Na een succesvolle eerste editie vorig jaar met als thema ‘water’, zullen executieve chef Schilo van Coevorden en meesterparfumeur Angelo Orazio Pregoni van O’DRIÚ parfums zich op 6 april buigen over de smaak en geur van POP voedsel, ofwel populair / fastfood eten. De flamboyante Angelo is één van de meest talentvolle neuzen van het moment en aan hem de uitdaging om ter plaatse een nieuw overheerlijk ruikend parfum te creëren, gedestilleerd uit de geuren van hamburger, bacon, ketchup, frietjes en milkshakes! Ondertussen bereid Schilo op zijn beurt een smaakvol en gastronomisch diner waarmee alle zintuigen geprikkeld zullen worden en waarbij de zintuiglijke kwaliteiten van fastfood op een geheel nieuwe wijze op de kaart worden gezet.

Aan het eind van de avond krijg je de mogelijkheid om de parfumcreatie van Pregoni te ruiken. Het eerste en unieke “Fast POP Parfum” zal naderhand ook te koop zijn bij SKINS in de Van Baerle Shopping Gallery.

 

SPLASH @ CONSERVATORIUM HOTEL
Wanneer: 6 april, 19.00 uur
Waar: Symphony Room, Conservatorium Hotel, Amsterdam
Dresscode: natural skin & pop clothes & accessoires
Kosten: € 140 (all-in menu)
Info & reserveren: schilomeetsangelo@conservatoriumhotel.com / 020-5700071

Lees ook:Week van de rabarber
Lees ook:Amerikanen houden echt van fastfood
Lees ook:Nominaties VENUEZ Hospitality & Style Awards 2012 bekend
Lees ook:Beste chef ter wereld kan hamburger McDonalds niet verbeteren
Lees ook:Nu ook een canon voor fastfood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>