Nederlanders zitten ‘s ochtends vol energie

Ik kan het bijna niet geloven, maar ik ben 's ochtends dan ook echt niet op gang te krijgen. Maar bijna de helft van de Nederlanders voelt zich 's ochtends op z'n best en vindt zichzelf zelfs 'een blije energiebom'. Dat blijkt uit een onderzoek dat het energiedrankje AdeZ door TNS Nipo heeft laten uitvoeren.

Het liefst staan we om 8 uur op en worden we het meest blij van de zon, een vrije dag of een knuffel van onze geliefde 's ochtends. En als mensen konden kiezen, dan noemen ze zich liever een blije energiebom, om hun gemoedstoestand 's ochtends aan te duiden, dan de levensgenieter, een langzame starter of de ochtendhumeurgigant. Hoe wij dan aan die energie 's ochtends komen, dat is dan weer niet gevraagd. Want dat is nog wel een verschil, hoe je je voor of na je ontbijt (en koffie! – of dat drankje van de opdrachtgever van dit onderzoek) kunt voelen.

bron: nu.nl

Lees ook:Denken aan eten helpt werknemer de dag door
Lees ook:Gen veroorzaakt obesitas
Lees ook:Het beste ontbijt is die met een boterham
Lees ook:Vettaks gaat niet door
Lees ook:Toetjes maken gelukkig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>