Toetjes maken gelukkig

toetjeDit bericht geloof ik meer dan dit bericht. Ook dit bericht is een onderzoek dat in opdracht is uitgevoerd en natuurlijk komt het product van de opdrachtgever ook met dit onderzoek in een goed daglicht te staan. Maarja, wat wil je ook, het gaat over toetjes!

TNS-Nipo onderzocht voor Mona wat we van toetjes vinden. En wat blijkt? Twee op de drie zegt blij te worden van een toetje. En hoe jonger we zijn, hoe vaker we dat zeggen: maar liefst 90% van de jongeren zegt gelukkig te worden van een toetje.

In het onderzoek is ook nagegaan wat we vinden van gezond en genieten. Gaat dat wel samen? Veertig procent van de ondervraagden wordt gek van de aandacht voor een gezonde leefstijl, terwijl 25% zich daar wel door laat leiden. Maar bovenal vinden we bijna allemaal dat genieten af en toe mag en meer dan helft trakteert zichzelf meerdere malen per week op iets lekkers.
Dan kan ik alleen maar blij zijn dat ik veel dingen lust, ook de zogenaamd 'gezonde' dingen en graag gevarieerd eet, zodat ik eigenlijk altijd kan genieten.

bron en plaatje: VMT

Lees ook:Nederlanders zitten ‘s ochtends vol energie
Lees ook:“Geen vleeswaren op je boterham”
Lees ook:Nederlanders hebben geen kookkennis – Gelukkig is daar iets aan te doen!
Lees ook:Ouderen klagen over herrie in de horeca
Lees ook:Ze weten het wel, maar ze doen het niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>