Lezers koken.blog zijn avontuurlijke eters

Het werd al snel duidelijk: de lezers van koken.blog.nl noemen zich bij voorkeur een avontuurlijke eter. Dat blijkt uit de poll die de afgelopen maand in de rechterbalk stond. Al vanaf de eerste week was dit de categorie waarvan gemiddeld de helft van de stemmers zich in kon vinden. Uiteindelijk antwoordde 53,4% van de stemmende lezers dat zij eten een feest vinden en dat ze het liefste iedere dag iets anders willen eten. En ik beken, ik schaar mezelf ook onder deze groep eters.

poll type eter

De andere helft van de stemmers verdelen zich over de drie andere categoriën. De betrokken eters (21,8%) winnen het daarbij maar met een paar procenten van de gemakzuchtige eters (16,5%). De betrokkenen zijn diegenen die graag willen weten waar hun voedsel vandaan komt, terwijl de gemakzuchtige eters liever niet over hun eten lijken te willen na denken. "Eten doe je omdat het nu eenmaal moet" lijkt hun devies. De groep behouden eters is het kleinste onder de lezers van koken.blog.nl (8,3%) en dat zijn de lezers die het liefste eten wat zij als kind al erg lekker vonden. Dat maakt mij dan weer nieuwsgierig naar welke gerechten deze groep, maar ook de rest van jullie, als kind het lekkerste vonden. Dat zal dan ook het onderwerp van de poll zijn die vanaf morgen hier op koken.blog staat.

Overigens is de vierdeling van deze poll gebaseerd op dit onderzoek van het LEI.

Lees ook:Patat, kip en appelmoes favoriete kindereten
Lees ook:Welk eten vond jij als kind het lekkerste? (poll)
Lees ook:Wat voor type eter ben jij? (+ poll)
Lees ook:We kijken het liefste naar hobbykoks op tv
Lees ook:Eenderde minder bezoeken aan sterrenrestaurants

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>