We kijken het liefste naar hobbykoks op tv

Een kleine drie weken startte hier op koken.blog een nieuwe poll. Er waren zoveel (nieuwe en oude) kookprogramma's op tv dat ik benieuwd nieuwsgierig werd naar welke jullie het leukste vonden.
Na een aanvankelijke nek-aan-nekrace tussen Wie is de Chef en De Keuringsdienst van Waarde in de eerste week, nam Wie is de Chef de leiding en gaf deze niet meer uit handen. Bijna veertig procent van de stemmers vind dit programma het leukste.

poll leukste tv-programma

Het andere programma waar mensen thuiskoken, Smaken verschillen, bezet met 16% de tweede plaats. Herrie aan de Horizon waarin (alweer) hobbykoks tegen elkaar strijden, maar dan onder de bezielende leiding van Herman den Blijker was met 13 procent van de stemmen derde.
Jamie Oliver versloeg met 1 stem meer De Keuringsdienst van Waarde. Dat Eet Smakelijk waarin de Utrechtse kok Leon Mazairac met BN'ers het eten direct van het land haalt, een erg leuk programma is, waren helaas maar een paar mensen met mij eens.

De poll is bij deze gesloten.

Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker
Lees ook:Wat vind jij het leukste kookprogramma op tv? (poll)
Lees ook:Herman den Blijker stuurt restauranteigenaren met vakantie
Lees ook:Keuringsdienst van Waarde weer terug
Lees ook:Zo zit het met de fietswrakken in de cornflakes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “We kijken het liefste naar hobbykoks op tv

  1. pvpoppel

    smiddags om 4 uur wie is de chef, zitten er 5 man aan tafel te eten en te zingen ik hou van kreeft alleen van kreeft, 5 uurlater zend rtl4 een programma uit met rene froger ff geen cent te makken, zie je dat mensen met 50 euro in de week moeten rondkomen, hypocrieter als dit kan niet
    onvoorstelbaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>